Frisk pasta, Jumbo Rejer og hvidløg
(Undskyld dette billede er ikke så god .... vi ikke har tid til en god billedserie! Vores maver kaldte ....)
Dette har været et dagligt syn for os i et par år nu. Vi ser altid efter tilbud på frisk rejer på vores lokale købmand - nogle gange er vi blæst væk af tilbud. (Vi får hummerhaler også!) Jeg har prøvet dette med frosne rejer og har haft fremragende resultater. Jeg kan godt lide at holde en pose frosne rejer i fryseren for dem, nætter, hvor vi vil have noget lækkert og hurtigt.
Det skal du bruge:
Frisk pasta - 1 pkg - 9 ounce
1 pund Jumbo Shrimp
1 / 4 kop smør
Olivenolie - drizzles
Knust Hvidløg - 8 fed
Tørret eller frisk persille - 2 klemmer
Italienske krydderier - lille palme-fuld
Parmesan ost
Salt og peber
Valgfrit: rød peber flager
smag, baby!
Friske Angel Hair Pasta
rengøres & devained jumbo rejer
Lad os lave mad! Varm smør på med.
Koge rejer indtil det bliver rosa og begynder at spole.
Følg pakken instruktion for madlavning pasta.
Frisk engel hår pasta kokke hurtig! Cirka 2 minutter alene.
Hæld vandet fra når du er færdig, at småregne med olivenolie forhindre stikning.
Vi er ved at blive en stor fans af Fresh & Easy olivenolie.
Tilsæt hvidløg og urter. Omrøres at kombinere.
Kombiner de kogte pasta med rejer. Hæld olivenolie. Tilsæt salt og peber.
Fyld hver plade eller pasta skål med pasta portion top med rejer og drys med parmesanost.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar